Mindful Run of Mindful walk

 

Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’.

In deze cursussen staan mindfulness en ademhalingstechnieken centraal en het mooie is dat je dat niet alleen tijdens het wandelen of hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het bewegen bent.                                                                                                                                                                                                    Mindful Run heeft overlap met Running Therapie. Net als bij Running therapie gaat het om bewegen en het positieve effect dat bewegen heeft bij klachten zoals vermoeidheid, stress, burn out, slaapproblemen, onverklaarbare lichamelijke klachten en/of overgewicht.

In een 5 weekse training gaan we wekelijks met elkaar (in groepsverband of individueel) wandelen of in een rustig tempo stukjes hardlopen en tussendoor staan we stil bij ademhalingstechnieken, Mindfulness en yoga. Het doel is om te leren voelen en te luisteren naar je lichaam, op een goede manier adem te halen, in het hier en nu te zijn en te genieten van het bewegen en buiten zijn. Dit alles leidt tot meer bewustwording, tot ontspanning en tot een betere gezondheid.

Wil jij liever één op één bewegen en daarbij begeleid worden met mindfulness, yoga oefeningen en ademhalingstechnieken? Ook dat kan natuurlijk! Samen kunnen we bespreken welke vorm van bewegen jou het meeste aanspreekt en welk moment jou goed uit komt.

Aanmelden voor een groeps- of individuele cursus , interesse in een kennismakingsclinic of heb je een andere vraag? Neem contact met me op via het contactformulier of door me te mailen op: laura@oliviercoaching.nl

 Voor meer informatie over Mindful Run Of Mindful Walk, kun je een kijkje nemen op de landelijke website: Mindful Run Deventer – Laura Olivier

 

Met Mindful Bewegen ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en vooral meer ontspanning.

Mindful (Lunch) Walk Workshop voor bedrijven

 

Een Mindful (lunch) Walk is een wandeling van ongeveer een uur op de eigen bedrijfslocatie of daar in de buurt. Tijdens deze wandeling leren de deelnemers op een prettige en vooral ontspannende manier te bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en bovendien met plezier.

Door aandacht te hebben voor bewuste ontspanning tijdens het werk, stijgt de vitaliteit, productiviteit en de duurzame inzetbaarheid van de medewerker.

Als bedrijf kun je ook de 5-weekse Mindful Walk of Mindful Run inzetten. In dat geval kom ik op een vast moment naar jullie bedrijf voor een wekelijkse training van 90 minuten. Gedurende 5 weken leren de medewerkers te bewegen met aandacht voor een goede ademhaling, mindfulness en yoga. Het draait daarbij om bewustwording, in het hier en nu zijn, en van je hoofd naar je hart te gaan. Dit werkt stressreducerend en zorgt voor een betere gezondheid.