Werkwijze

 

Stap 1 Kennismakingsgesprek
Tijdens een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek kan ik vertellen wie ik ben en hoe een coachingstraject eruit kan zien. Uiteraard bespreken we dan ook al kort jouw vraag, wens of doel. Waar loop je tegen aan en waar wil je naar toe?

Stap 2 coachingstraject
Gemiddeld duurt een coachingstraject 6 à 8 sessies. Dit hangt af van jouw coachvraag, wensen, doelen en voortgang. Een coachsessie duurt een uur tot anderhalf uur en vindt, bij voorkeur, plaats buiten in de natuur . Wil je eerst alleen een advies met betrekking tot jouw leefstijl en/of voeding? Dat kan ook!

Stap 3 evaluatie en afronding
Na afloop van het coachingstraject evalueren we samen hoe het traject verlopen is en of jouw doel behaald is of dat er een vervolg(sessie) wenselijk is.

In dienst bij een werkgever?
Werkgevers zijn bijna altijd bereid om de kosten van een coaching traject te vergoeding, bijvoorbeeld uit een potje vitaliteitsbudget, ontwikkelingsbudget, scholingsbudget of loopbaanbudget. Een zieke medewerker kost de werkgever geld en het (preventief) inzetten van een coach kan het herstel bevorderen en daarmee de kosten verlagen. Het is dus zowel in het belang van jou als van je werkgever dat je zo snel mogelijk hersteld en weer lekker in je vel komt te zitten.

Tarieven

Kosten Particulier

Individuele coaching buiten in de natuur
Een individueel  traject incl intakegesprek en 6 sessie van 60-75 minuten:           € 750,- (incl btw)

Runningtherapie in groepsverband met maximaal 4 deelnemers
6 weken 1 à 1,5 uur per week              € 240 (incl btw)
12 weken 1 à 1,5 uur per week            € 440 (incl btw)

Runningtherapie individueel
6 weken 1 à 1,5 uur per week              € 390 (incl btw)
12 weken 1 à 1,5 uur per week            € 750 (incl btw)

Behoefte aan een op maat traject? Neem gerust contact met me op om dit te bespreken!

Kosten voor bedrijven

Tarieven voor een individueel coaching traject met één van uw medewerkers: op aanvraag.

Neem contact op om te bespreken waar jullie tegen aan lopen of behoefte aan hebben, dan denk ik graag met jullie mee en zal ik een passend voorstel doen.

Alleen runningtherapie inzetten voor een medewerker, een team of als clinic? Ook dat kan! Neem contact met me op om jullie wensen te bespreken. Ik denk graag mee.

Ik ben aangesloten en kwaliteits-geregistreerd bij de BLCN, de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches.