Leefstijl en vitaliteitscoaching

     

  • Heb jij regelmatig weinig energie of last van vermoeidheid?
  • Ervaar je stress of onrust in je hoofd en lijf?
  • Heb je vaak het gevoel dat je geleefd wordt en te weinig tijd voor jezelf hebt?
  • Ervaar je vage fysieke klachten?
  • Wil je afvallen, meer bewegen, gezonder eten maar weet je niet hoe?
  • Zit je niet lekker in je vel en wil je de oorzaak aanpakken en niet alleen symptomen bestrijden?

Dan is leefstijl- en vitaliteitscoaching wellicht iets voor jou! Dit is coaching waarbij we samen kijken naar jouw leefstijl en hoe het met je gaat op de verschillende gebieden die een rol spelen in het menselijk lichaam. Denk daarbij aan je lijf, maar ook je gedachten, emoties en slaap en wie je bent en wat je het allerliefste zou willen.

Want om je vitaal te voelen is het belangrijk dat je in balans bent op al die gebieden. Zo heeft slaap bijvoorbeeld invloed op hoe jij je voelt, kan bewegen je helpen je naast lichamelijk ook mentaal fitter te voelen, en hebben emoties een functie die als je deze onderdrukt zich kunnen gaan uiten in lichamelijke klachten.

Hoe?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en als dit van beide kanten goed voelt dan bespreken we wat jouw vraag of doel is en gaan we daarmee aan de slag. Daarbij kan een vitaliteitscheck, voedingsanalyse en/of lichaamsmeting ook een onderdeel zijn. Vervolgens gaan we samen onderzoeken wat de kernoorzaak is waardoor jij niet lekker in je vel zit en zal ik je helpen om inzichten te krijgen middels oefeningen, prikkelende vragen, spiegelen, aandacht en stil staan. Bij dit alles staat het vitaliteitsmodel van Mark centraal.

 Ik ga je ondersteunen in jouw veranderproces en in het aanpassen van jouw mindset. Dat stopt niet bij de coachingsessies. Naast onze gesprekken houd ik gedurende de hele periode contact met je en probeer je zoveel mogelijk te steunen en stimuleren!

 De coachgesprekken doe ik bij voorkeur buiten in de natuur maar we kunnen ook op een andere locatie afspreken. Alles in overleg en waar jij je goed bij voelt en jezelf kunt zijn.